Amenajarea mobilei intr-un living dreptunghiular

Daca ai un living dreptunghiular a carui forma te exaspereaza atunci cand vine vorba de decorare, acest articol este pentru tine. Te vom ajuta sa profiti la maximum de spatiul tau si sa il faci sa para mult mai mare si mai armonios din punct de vedere al proportiilor.

Publicat
Din categoria Noutati

Cum poti avea o bucatarie mai organizata

Bucataria este un spatiu foarte important in casa noastra. Petrecem mult timp in ea in fiecare zi si ar trebui sa fie cat mai practica si mai functionala posibil.

Publicat
Din categoria Noutati

Cum se gateste sanatos in oalele si cratitele potrivite

A gati reprezinta o indeletnicire care s-a transformat in pasiune pentru multi dintre noi, fie pentru ca ne place sa degustam cele mai variate si originale preparate, fie pentru ca ne relaxeaza modul in care ingredientele se combina si dau nastere unor mancaruri aromate si atragatoare.

Publicat
Din categoria Noutati

Papusile gonflabile – cat sunt de populare in prezent?

Cand vine vorba de papusile sexuale de astazi, se pare ca scopul producatorilor este acela de a crea papusi gonflabile reale, care sa semene cat mai mult cu tiparul feminin cel mai agreat de barbati, si anume o silueta subtire, decolteu generos, un chip frumos si par lung.

Publicat
Din categoria Noutati

Amenajarea unui birou de lucru in locuinta ta

In ultimele luni, munca de acasa a intrat neanuntata in mai multe locuinte si, in multe cazuri, pare sa fie aici pentru a ramane. Ca in orice domeniu de activitate, lucratul de acasa are si parti bune si parti rele.

Publicat
Din categoria Noutati

Lego City pentru copii si adulti

Generatii de copii s-au jucat cu blocurile terminale colorate. Acum, alti producatori de jucarii pun pe piata produse compatibile cu Lego, care pot completa orice colectie.

Publicat
Din categoria Noutati